preloader

menu

TWOJA MARKA

Chcesz wprowadzić personalizowane piwo rzemieślnicze w swoim lokalu, z autorską etykietą i sygnowane Twoim logo? A może chcesz rozszerzyć ofertę lokalu o wyjątkowe napoje rzemieślnicze? Nic prostszego! Teraz możesz wybrać swoje ulubione piwo lub napoje z naszej oferty i wprowadzić je u siebie jako swój produkt.

Jan Olbracht współpraca

Nasze piwo lub napoje – Twoja marka. Oferujemy Ci gotową recepturę i stworzenie dla Ciebie marki własnej. Zajmiemy się wszystkim!

Będziesz mieć realny wpływ na wygląd etykiet. Współpracujemy ze studiem projektowym, które będzie z Tobą w stałym kontakcie podczas tworzenia marki i projektowania etykiet.

Jak wygląda proces tworzenia marki własnej na naszych napojach i piwach?

Taka współpraca składa się z kilku etapów:

Etap 1

KONSULTACJE

Wybór napoju / piwa oraz określenie oczekiwań względem marki.

Etap 2

PROJEKT

Kontakt z projektantami, projekt marki napojów / piwa przez studio Paralela.

Etap 3

AKCEPTACJA I DRUK ETYKIET

Akceptacja wybranej propozycji etykiety oraz przygotowanie pozostałych wzorów.

Etap 4

ROZLEW I ETYKIETOWANIE

Rozlew wybranych napojów lub piw, etykietowanie.

ROZLEW NAPOJÓW

Nasza oferta obejmuje produkcję napojów bezalkoholowych, gazowanych i niegazowanych według receptur dostarczanych przez klienta. Posiadamy możliwość rozlewu do opakowań szklanych z kapslem tradycyjnym, twist-off oraz zamykania zakrętką aluminiową.

Produkujemy m.in.:

  • napoje gazowane słodzone
  • napoje gazowane niesłodzone
  • napoje niegazowane niesłodzone
  • napoje niegazowane słodzone
  • napoje na bazie pulp i przecierów z cząstkami i miąższem – ustalenia indywidualne
  • napoje typu malt drink, np. podpiwek

Stale unowocześniamy naszą technologię, modernizując urządzenia warzelnicze i maszyny kontrolujące jakość.

Jak wygląda proces produkcji na bazie Twojej receptury?

Produkcja napoju na potrzeby marki własnej naszego klienta składa się z kilku etapów. Cechuje nas duża elastyczność produkcyjna

Etap 1

KONSULTACJE

Konsultacja otrzymanej receptury napoju oraz określenie możliwości produkcyjnych.

Etap 2

ANALIZA

Analiza laboratoryjna próbek wzorcowych napojów dostarczonych przez klienta oraz opracowanie technologii produkcji.

Etap 3

ROZLEW PRÓBNY

Wykonanie rozlewu próbnego w obecności klienta i ewentualna korekta parametrów fizykochemicznych: BRIX, pH, kwasowość, ilość jednostek pasteryzacji, stopień wysycenia dwutlenkiem węgla a także cech organoleptycznych.

Etap 4

AKCEPTACJA

Zatwierdzenie smaku i technologii produkcji przez klienta.

Etap 5

PRODUKCJA

Wdrożenie do produkcji w pełnej skali.

Masz pytania na temat współpracy?

napisz do nas!

arrow-top
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.

Ciasteczka stron trzecich

Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.

Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.